Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Praktijk Bodymind

Welkom in mijn praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling Bodymind: een rustige plek op Java-eiland om stil te staan bij jezelf.


Praktijk Bodymind voor Psychologische Hulp 

Mijn naam is Hanneke van der Aalst. Ik werk sinds 2009 als therapeut in mijn praktijk Bodymind. Mijn aanpak is erop gericht om je in contact met jezelf te brengen, en je te helpen om je te ontplooien in een richting die tevreden stelt. Meestal komt dit neer op makkelijker leven vanuit een groter gevoel van verbondenheid met jezelf en je omgeving.


Bij trauma, stress en burn-out

Veel mensen in mijn praktijk missen dit gevoel van verbinding omdat ze zichzelf kwijt geraakt zijn. Ze ervaren stress, spanning of leegte en willen de tijd nemen om de kern van hun probleem aan te pakken. Deze problemen hebben vaak te maken met een onderliggend trauma wat allerlei klachten kan geven en het gevoel meer “te overleven dan te leven”.


Mijn specialisme is stress en trauma vanwege een (traumatisch) verlies en emotionele verwaarlozing,  of als gevolg van een moeizame relatie met een (narcistische) partner of vriend (-in), of een kindertijd met een (narcistische) ouder. Hiervan herstellen vraagt om deskundige begeleiding. Ook een periode van teveel tegenslag of een burn-out, is ingrijpend en stressvol. Je helpen om hierin vooruit te komen, hoort evenzeer tot mijn expertise.


In Amsterdam, een persoonlijke aanpak

Ik begeleid op basis van mijn achtergrond in de  psychosociale therapie, lichaamsgerichte psychotherapie en trauma-therapie.


Graag kijk ik met je mee naar jouw hulpvraag, en bespreek met jouw een begeleidings- of behandelplan. Vanuit mijn levens-en werkervaring, jarenlange opleidingen voor therapeut, en mijn achtergrond in de menswetenschappen en de GGZ, ben ik een betrokken therapeut.


Hanneke van der Aalst


Over praktijk BODYMIND

Praktijk BODYMIND is sinds 2009 de praktijk van Hanneke van der Aalst en richt zich op psychisch welzijn en emotioneel welbevinden. Iedereen vanaf 25 jaar is welkom.

Meer over Hanneke

Praktijk BODYMIND

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden kun je mailen of bellen naar
Hanneke van der Aalst
06-13453055

info@praktijkbodymind.nl

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk in de basisverzekering. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een gedeelte van het bedrag wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Meer over tarieven en vergoedingen
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×