Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Massage

Massage is in mijn praktijk een vorm van welness, en geen therapie. Welness is vooral gericht op ontspanning. Het is effectief, maar op de lange termijn beklijft het meestal minder, zolang diepgewortelde patronen en 'oud zeer' op blijven spelen. Je kunt het zien als een prettige aanraking en een moment van aandacht voor jezelf waarin je niets hoeft en kunt ontspannen.

Wanneer kies je voor een massage?

Je ervaart stress doordat het te druk is in je leven en je hebt nauwelijks een moment voor jezelf. Er is een verlangen naar rust en ontspanning. Of je zit in een periode die veel van je vraagt en grote spanning met zich mee brengt. Of je hebt behoefte aan een prettige massage zonder dat je ook maar enige last ervaart.

Voor wie?

Dit is uitstekend geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en innerlijke rust. Jezelf over kunnen geven aan massage en jezelf even helemaal kunnen overgeven aan het moment van aanraking is iets waar we in het dagelijks leven niet aan toekomen. Een massage ontspant je lichaam, vermindert stress, en haalt energieblokkades weg. Het brengt je gedachten tot rust, zorgt voor een betere doorbloeding en doorstroming van energie. Je ervaart meer contact met je lichaam. Een er ontstaat meer harmonie, tussen lichaam en geest.

massage praktijk bodymind Amsterdam

De behandelingen

Je kunt bij mij voor drie soorten behandelingen terecht. Bij een reiki-massage houd je de kleding aan, bij de andere massages ben je gedeeltelijk ontkleed. Voor alle duidelijkheid; geen van mijn massages zijn erotisch of tantrisch. Elke massage duurt 60 minuten. Hier bovenop komt tijd voor een voor-en nagesprek. Behalve bij een reiki behandeling. Daarom is het belangrijk dat je bij aanmelding duidelijk aangeeft waarvoor je komt. Het maken van een afspraak is altijd noodzakelijk.

Soorten massages
Er zijn 3 mogelijkheden tot een massage.

1. Reiki-massage van 75 minuten. Kost € 70,- per keer. Vijfrittenkaart: € 300,-

2. Hotstone massage van 60 minuten. Kost € 60,- per keer. Vijfrittenkaart: € 250,-

3. Ontspanningsmassage van 60 minuten Kost € 60,- per keer. Vijfrittenkaart: € 250,-

Vergoedingen:
Massages komen helaas niet voor vergoeding bij een zorgverzekaar in aanmerking.

Rust
Rust ervaar je door de tijd nemen, en door in een aangename ruimte te zijn. De ruimte is aantrekkelijk en straalt rust uit. Je ervaart rust door de tijd te nemen voor jezelf. Mocht je ook een andere de ervaring van tijd en rust gunnen, dan kun je bij mij terecht voor een cadeaubon die ik speciaal maak. Het is dan wel zaak om hierover tijdig te berichten en te reserveren. Er is altijd een kopje thee bij inbegrepen.

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden kun je mailen of bellen naar
Hanneke van der Aalst
06-13453055

info@praktijkbodymind.nl

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk in de basisverzekering. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een gedeelte van het bedrag wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Meer over tarieven en vergoedingen
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×