Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Gratis Kennismakingsmiddag

Datum:
Gratis Kennismakingsmiddag

Introductie: Lichaamswerk, mindfulness & compassie. Geen datum op dit moment.

Introductiemiddag mindfulness & compassie, lichaamswerk, en ook meditatie. Een bijeenkomst waarin je kennis kunt komen maken met het trainingsaanbod van Praktijk BODYMIND en ook met mij.

De introductiemiddag mindfulness vindt plaats in twee gedeeltes.

Van 12.00 tot 13.30 uur
Van 14.00 tot 16.00 uur

Je kunt ook aan beide gedeeltes deelnemen. Graag van te voren aanmelden. Dit voorkomt een overvolle ruimte. Er is plek voor maximaal 10 personen.

Aan bod komen:
-Lichaamsgerichte oefeningen uit de Core-energetica
-Mindfulness-oefeningen
-Meditaties uit andere tradities
-Compassie-oefeningen.

Het is dan ook een ervaringsgericht programma-aanbod. Dit betekent dat we tussendoor ruimte maken om de ervaringen rondom de oefeningen kort te bespreken. Mindfulness, Compassie-oefeningen, Lichaamswerk en ook Mediteren moet je eenmaal ervaren om te weten wat het voor je kan betekenen. Het laat zich moeilijk precies uitleggen. Het is net als uitleggen hoe pindakaas smaakt. Dat moet je ook ervaren om te weten of het lekker is of niet.

Heb je vragen hierover? Telefonisch beantwoord ik ze graag. Meer over mindfulness in het algemeen. Ik kijk uit naar je komst en neem gerust een gelijkgestemde met je mee.

Wat is mindfulness


Mindfulness helpt je om bewust te leven. Je leert op een andere manier met stress en moeilijke situaties om te gaan. Je traint jezelf met behulp van meditatie en bewustzijnsoefeningen om jezelf niet langer te verliezen in gedachten, piekeren, rusteloosheid, spanning en energieverlies.
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×