Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Training

Mijn trainingsaanbod speelt in op de vele uitdagingen in je leven: omgaan met stress en drukte in een veeleisende samenleving enerzijds, en een wereld van ongekende mogelijkheden anderzijds. Er is weinig tijd om stil te staan bij jezelf en de wereld om je heen. De situatie kan dan ontstaan dat je minder in contact bent met je binnenwereld, veel in je hoofd zit, en weinig verbinding ervaart met waar het werkelijk over gaat in het leven. Het leidt tot verminderde aandacht, negatieve gedachten, onrust, vermoeidheid, spanning, lichamelijke klachten, ontevredenheid over jezelf, je werk, of je omgeving, en stress.

Trainingen voor een betere balans
In balans blijven bij drukte en stresserende gebeurtenissen is een hele uitdaging. Een meditatie, mindfulness-, compassie- of ACT training speelt in op deze uitdagingen. In het westen leidt een hoge werkdruk, problemen en verplichtingen tot stress. Het wordt vaak ervaren als alle ballen in de lucht proberen te houden. Dit is redelijk te doen zolang er geen grote of ingrijpende gebeurtenissen plaats vinden.  De automatische piloot en het aanvliegwiel van stress helpen hierbij een handje. Toch kan het gaan wringen. Bijvoorbeeld door een toename van piekeren, lichamelijke en psychische klachten. Mijn aanbod zet je letterlijk stil en geeft je een andere kijk op het leven, zodat je vanuit de rust die dingen kunt doen die jij wilt doen.

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan verder naar mijn aanbod, vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meld je aan.

Trainingen om je innerlijke kracht te ontwikkelen
In de trainingen ligt de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden die je kunnen helpen om meer rust in je leven te ervaren. Op basis van bewustwording ontwikkelen we ons vermogen om vanuit het hart te leven, en te doen wat werkelijk goed voelt. De verschillende trainingen leggen in alle gevallen de nadruk op ‘acceptatie als vaardigheid’ om negatieve denkpatronen en ongezonde overlevingsstrategien zoals controle los te kunnen laten. Vaak komen we in een ‘innerlijk gevecht’ terecht wat veel stress geeft en energie kost. De focus ligt dan op het beheersen of het op willen lossen van het probleem. Het kan veel effectiever zijn om deze focus te verleggen naar datgene wat er voor jouw echt toe doet. Dat geeft richting en positieve energie.

 

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden kun je mailen of bellen naar
Hanneke van der Aalst
06-13453055

info@praktijkbodymind.nl

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk in de basisverzekering. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een gedeelte van het bedrag wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Meer over tarieven en vergoedingen
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×