Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Reiki-massage

Reiki is een Japanse spirituele techniek die werkt met zachte aanraking en inwerkt op de energetische lagen van het lichaam.

Waarom een reikibehandeling?

Een reikibehandeling kan een heerlijk moment zijn van rust voor jezelf om weer te kunnen ontspannen en op te laden. Tijdens de behandeling lig je in je kleding op een comfortabele massagetafel. Door middel van diverse handposities op je hele lichaam werkt het positief in op je onderbewuste. Als therapeutische geneeswijze is reiki in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen. Het wil in geen geval de gebruikelijke geneeskunde vervangen, wél aanvullen en ondersteunen.

De werking van reiki

Hoewel er geen wetenschappelijke verklaring is voor de werking van reiki heeft de zachte aanraking een positief effect op je systeem, doordat het, als het goed gebeurt, het parasympatische systeemdeel dominanter wordt. Hierdoor komt het lichaam meer in de rustmodus dan in de overlevingsmodus (waar het lichaam al snel inkomt door onze drukke levensstijl).

Het kan zijn dat reiki voor jou voelbaar is in de vorm van lichte tintelingen, warmte, subtiele lichaamssensaties, slaperigheid, of ontspanning. Soms voel je niets, maar merk je achteraf een effect. Het kan ondersteunend zijn bij bijvoorbeeld stress of een gebrek aan energie.

Ik werk volgens het Reiki Usui systeem, en ben aangesloten bij de Reiki Ryoho Foundation. Wil je eerst meer weten voordat je je opgeeft. Vraag gerust om meer uitleg en informatie. Tarieven  voor individuele reikibehandelingen en ook voor strippenkaarten vind je hiernaast.

reikibehandeling

Soorten behandelingen

Er zijn 3 mogelijkheden tot een behandeling, altijd inclusief voor- en nabespreking:

1. Reiki van 75 minuten. Kost € 70,- per keer. Vijfrittenkaart: € 300,-

2. Reiki van 100 minuten. Kost € 90,- per keer. Vijfrittenkaart: € 400,-

3. Reiki en coaching van 100 minuten Kost € 100,- per keer. Vijfrittenkaart: € 450,-

 

reikibehandeling

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden kun je mailen of bellen naar
Hanneke van der Aalst
06-13453055

info@praktijkbodymind.nl

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk in de basisverzekering. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een gedeelte van het bedrag wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Meer over tarieven en vergoedingen
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×