Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Ontspanningsmassage

Iedereen heeft wel spanningen. Deze bouwen zich niet alleen in het lichaam op, maar ook in de geest. Dit leidt vaak tot klachten. Een ontspanningsmassage kan helpen deze klachten voor te blijven.

Waarom een ontspanningsmassage?
Een ontspannen lichaam en geest is een levensbehoefte, ondanks dat stress bij het keven hoort. Gezonde stress neemt snel af wanneer we ons weer kunnen ontspannen. Ongezonde stress zet zich vast in het lichaam, met alle gevolgen van dien. Een goed ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam kan ontspannen en je geest tot rust kan komen. Het effect ervan is een verbeterde doorbloeding, een verminderde spierspanning en een vermindert gevoel van stress.

De behandeling
Een ontspanningsmassage is een uitgebreide lichaamsmassage voor het lichaam. Door de stevige en zachte knedingen raken de huid en spieren meer ontspannen, en kom je los van je dagelijkse stress, en laat jij je lichaam totale ontspanning voelen. Ik laat je ook bewust het verschil ervaren tussen spanning en ontspanning, zodat je meer bewust zijn hebt over je spanning of ontspanning. Zo kun je zelf werken aan betere balans.

Werkwijze
Elke massage duurt 60 minuten. Hier bovenop komt tijd voor een voor-en nagesprek. Het is belangrijk dat je bij aanmelding duidelijk aangeeft waarvoor je komt. Het maken van een afspraak is altijd noodzakelijk. En voor alle duidelijkheid; geen van mijn massages zijn erotisch of tantrisch.

Een ontspanningsmassage van 60 minuten Kost € 60,- per keer. Een vijfrittenkaart: € 250,-

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden kun je mailen of bellen naar
Hanneke van der Aalst
06-13453055

info@praktijkbodymind.nl

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk in de basisverzekering. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een gedeelte van het bedrag wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Meer over tarieven en vergoedingen
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×