Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Jeugdtrauma

et kan zijn dat dit komt doordat een ouder een probleem heeft zoals een trauma, alcoholverslaving, een langdurige depressie, of bekend is met borderline of narcistische problematiekĀ  Ook relatief, voor de buitenwereld gezonde ouders, kunnen beschadigend zijn. Het is daarom altijd goed om het beschadigend gedrag serieus te nemen, ook al zou je het zelf […]

et kan zijn dat dit komt doordat een ouder een probleem heeft zoals een trauma, alcoholverslaving, een langdurige depressie, of bekend is met borderline of narcistische problematiekĀ  Ook relatief, voor de buitenwereld gezonde ouders, kunnen beschadigend zijn. Het is daarom altijd goed om het beschadigend gedrag serieus te nemen, ook al zou je het zelf geen emotionele verwaarlozing willen noemen. Beschadigend gedrag mag nooit worden goed gepraat. Iemand die jouw vertrouwen, afhankelijkheid en affectie niet serieus neemt, kan in zekere zin beschadigend zijn.

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden kun je mailen of bellen naar
Hanneke van der Aalst
06-13453055

info@praktijkbodymind.nl

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk in de basisverzekering. De kosten kunnen gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Een gedeelte van het bedrag wordt vergoed mits je aanvullend bent verzekerd.

Meer over tarieven en vergoedingen
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×