Praktijk BODYMIND

Voor Psychologische hulp bij
Traumaverwerking, Burn-out, Stress gerelateerde klachten

Mindfulnesstraining

Datum:
Mindfulnesstraining

Op dit moment zijn er geen mindfulnestrainingen. Planning in 2020

Mindfulnesstraining Amsterdam - Java-eiland. € 320,- bij vergoeding door de werkgever € 450,-. 8 weekse training: elke donderdagavond van 19.30-21.45 uur. Start 14 februari. Loopt door tot 11 april. Praktijk Body Mind, Majanggracht 1, Java-eiland in Amsterdam Oost. Overige 21, 28 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4, 11 april.

Informatie mindfulnesstraining Amsterdam


Deze 8 weekse Mindfulnesstraining Amsterdam vindt wekelijks plaats, op een vast tijdstip in de week. Elke les duurt 2 1/4 uur. Kosten zijn € 320,- Inclusief syllabus. Indien de werkgever betaalt, bedragen de kosten € 450,-. Diegenen die eerder een training volgden bij Mindfulness en meer kunnen de training herhalen voor de helft van de prijs € 160,-.

Aan bod komen de volgende thema’s:

  • De automatische piloot

  • Omgaan met hindernissen of obstakel

  • Bewustzijn van de ademhaling

  • Aanwezig blijven: het landschap van stress

  • Gedachten zijn geen feiten

  • Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen

  • Gebruiken wat geleerd is om met stressvolle situaties om te gaan.


De lessen samen vormen een logisch geheel waarin stap voor stap wordt geoefend met de principes en het toepassen van mindfulness. Iedereen kan in principe meedoen. Of je nu last hebt van oplopende of chronische stress of gewoon nieuwsgierig bent naar wat mindfulness in je leven kan veranderen, of je veel werkdruk ervaart in welke functie dan ook, of door je sociale omgeving er steeds een beroep op je wordt gedaan, of je het gevoel hebt stil te staan of in een achtbaan van veranderingen zit.

Voor wie?


De mindfulnesstraining sluit goed aan bij thematisch verschillende behoeften van mensen. Om profijt van de cursus te hebben is het wel wenselijk om ‘oefentijd’ vrij te maken en om tussentijdse kleine huiswerkopdrachten uit te voeren.

De cursus is een training, en geen therapie. Eerdere deelnemers waren enthousiast over de lesinhoud, het lesmateriaal, de sfeer en de trainer.Spreekt het je aan?Meld je dan aan en vraag om een telefonisch kennismakingsgesprek. Ik sta je graag te woord.

Het heeft mijn voorkeur om face to face af te spreken voor een kennismakingsgesprek. Dit is echter alleen mogelijk als je ruim voor de aanvangsdatum kenbaar hebt gemaakt te willen deelnemen. De gesprekken en de training vinden plaats op Java-eiland. Voor meer informatie over de eisen van een goede training: kijk op site van growning mindfulness. Voor recensies kun je terecht op mijn oude site.

.
© 2024 All rights reserved. | Optimalisatie door Portugalore
Fotografie: Yvonne Witte
×